Промоција странке у Нишу

Лидер конзервативне реформистичке Странке Дејан Ђорђевић рекао је на промоцији партије у Нишу да је по свим економским параметрима могуће извести да просечан лични доходак у Србији износи 848 евра.

У првих 12 месеци када би досли на власт , могуће је да достигнемо ову цифру. Не бих да откривам нашу комплетну анализу и прорачуне, али кључ је у значајном оснаживању породичних предузећа. Статистика обмањује грађане о просечној плати, а мој тим има реалне основе да упосли на хиљаде грађана и то тако што неће давати по девет хиљада евра по запосленом раднику, нормално државних пара. Ово је богата земља и потребно је усмерити новац на профитабилне послове – рекао је Ђорђевић на промоцији странке.

Свако мора да положи рачуне

Ми подржавамо идеју да свака власт мора положити рачуне за своје поступке. Свака власт ће се томе противити и злоупотребама службе бранити своје малверзације. То нећемо дозволити никад. Ко је наш напаћени народ довео на руб егзистенције својом бахатошћу и безобзирношћу. Мора сносити одговорност. Показаћемо довољно одлучности и енергије – рекао је Ђорђевић на скупу.

Спречити даље пропадање српског друштва

– Појединци мисле да само они постоје и сматрају да са народом могу да раде оно што желе. Из тих и сличних разлога смо се организовали у КРСТ-у да спречимо даље пропадање српског друштва и урушавање минимума људског достојанства. КРСТ је српска прогресивна странка, странка српског јединства, економско социјалне и конзервативне вредности.

Швајцарски модел политичке и економске неутралности рецепт за Србију

– Тиме ћемо учинити да сваки сегмент нашег живота постане део динамичног развоја наше земље. У свакој прилици ћемо након претходних горких деценија поделе, у миру, слободи и просперитету исправити све пропусте неодговорних српских политичара. Желимо да традиционалне вредности буду темељ наше грађанске вредности. Наша визија за Србију је земља у којој грађани срећно, слободно и безбедно живе.

Локалне шерифе заменићемо непосредном(директном) демократијом. КРСТ жели да стане на пут криминалу и корупцији.

– Да је могуће извести економске револуционарне потезе говори податак из 1881.год до 1912.год где је србија доживела највећи економски просперитет у модерној српској историји. И из 1888. године где је српски парламентаризам био слободоуман, данас тачно после 130 година, ми немамо слободоумље у земљи. Где нам је достојанство и слободарски дух. КРСТ ће политичким деловањем дати коначну улогу у рушењу комунизма и комунистичког наслеђа. Парламентарне активности усмерићемо на опште друштвено добро, а не ситноинтересне сфере. Хоћемо да градимо Србију где ће грађани бити заштићени од криминалаца. Неограничени злочин не сме имати неограничено право.

Решаваћемо проблеме обичних грађана

КРСТ ће се борити за целовитост Србије заједно са Косовом и Метохијом.

Не само Ниш, већ цео југ Србије је у подрђеном положају у односу на Београд. Ниш и југ Србије бележи константан одлазак младих. Оставимо политиканство другима, ми хоћемо да се боримо за решавање уобичајних проблема грађана Ниша. Стране инвестиције само лепо изгледају, али и то је државни посао који нико није назвао правим именом. Сваки мало способнији домаћи привредник би са тим донацијама исто запослио толико радника. Фабрике подижемо на најплодниј моравској земљи, а храну једемо из иностранства – мени је то невероватно.

Како до 848 евра?

– Велики градови попут Београда па и Ниш су пуни социјалних случајева(градска социјала), а имамо празна села. Један од примера је дати тим људима газдинство и дати им четири бика. Ако једно село има 200 кућа, онда је то једна озбиљна фарма где сте запослили 200 породица. Ако им држава обезбеди пласман тог меса онда су они пуноправни чланови развитка економије Србије. Наша земља је и поред бомбардовања једини био регион. Између иосталог бавим се фондовима Европске уније и познат ми је план ЕУ за такозване треће земље.Еврореализам је једини прави пут Србије. Ми не смемо да уђемо на коленима у Европску унију. Ми морамо да ојачамо привреду и онда можемо као равноправни чланови где хоћете.

2018-06-29T11:26:21+00:00